Ivonne MacMillan er lokalkjent i Fort Lauderdale, og gir sine beste innsidertips. Foto: Ivonne MacMillan

SE OG GJØRE

Start dagen med en luftputebåttur i Sawgrass Recreation Park i Everglades, ledet av en erfaren kaptein. Lytt til morsomme fakta og lær mer om det imponerende økosystemet og det eksotiske dyrelivet her. Og blir du sulten, kan du prøve stekt alligator. Dra så på en selvguida tur i Hollywood med Downtown Hollywood Mural Project, hvor du finner over 25 veggmalerier med bl.a. fargerike havfruer og portretter av kjente kunstnere – perfekt for selfies og Instagram! Ta vanntaxi og utforsk byens vannveier, Fort Lauderdale blir tross alt kalt «Amerikas Venezia». Herfra får du sett de beste severdighetene, og kommer deg til både restauranter og stranden. Fra stopp #1 bak Riverside Hotel kan du bli med på en times sightseeingtur, hvor du lærer morsomme fakta og ser herskapshusene på Millionaire’s Row. Etterpå kan du ta båttaxien til stopp #9 til restauranten Shooters som er en flott restaurant for cocktails og middag i solnedgangen. Et besøk til vakre Bonnet House Museum & Gardens anbefales også. Det ble bygd i 1920 og er et av få komplette artisthjem som er åpne for publikum.

Downtown Hollywood Mural Project passer for den kunstinteresserte. Foto: Ivonne MacMillian

LES OGSÅ: SOMMERENS HOTTESTE REISEMÅL
INNSIDERTIPSET: AMSTERDAM

I Sawgrass Recreation Park i Everglades kan du lære om det lokale dyrelivet. Foto: Ivonne MacMillian

MAT OG DRIKKE

Den italienske restauranten Louie Bossi’s på Las Olas Boulevard har spesialisert seg på steinovnsbakt, napolitansk pizza og pasta og har en koselig uteplass. Rooftop @ 1WLO ligger i 7.ende etasje, har panoramautsikt over Fort Lauderdales skyline, og en 4000 kvm stor utendørs terrasse med bar kjent for sine håndlagde cocktails. Wreck Bar inne i B Ocean Resort er et av få steder i verden hvor du kan nyte synet av levende havfruer mens du nyter en tropisk drink og fersk sjømat. Hver fredag og lørdag arrangeres også det verdensberømte Wreck Bar Mermaid Show. På GGs Waterfront Bar & Grill har de et fantastisk utvalg av lokal og fersk fisk og sjømat. Ligger sentralt på vakre Hollywood Beach med utsikt over havnen der luksuriøse yachter ligger på rekke og rad.

LES OGSÅ: GULT ER KULT

Varme temperaturer og god stemning! Foto: iStock

SHOPPING

Her finner du USAs største outlet-kjøpesenter – Sawgrass Mills – med mer enn 350 butikker, 10 restauranter, to mathaller og underholdningsavdeling. Legg av minst 3 timer her! På The Colonnade Outlets har de over 60 luksusmerker, som Michael Kors, Tory Burch, Versace, Gucci og Burberry. Husk å ta med passet ditt og gå innom Guest Services Desk, så sparer du masse penger på rabattkuponger. Kjøpesenteret Galleria Fort Lauderdale ligger fem minutter fra stranden, og du kan ta båttaxi hit. Las Olas Boulevard er byens shoppinggate, med klesbutikker, kunstgallerier, fortauskaféer og restauranter. Besøk bl. a. Ann’s Florist & Coffee Bar for god kaffe og fine gaveartikler.

Et besøk til Bonnet House kan varmt anbefales. Foto: Ivonne MacMillian

LES OGSÅ: THAILAND MED SEIL
INNSIDERTIPSET: REYKJAVIK

Watertaxi er et ypperlig framkomstmiddel i Fort Lauderdale. Foto: Ivonne MacMillian

OVERNATTING

The Conrad Fort Lauderdale Beach er det nyeste hotellet i området og veldig luksuriøst, dobbeltrom fra ca. kr 2100. The Diplomat Beach Resort ligger mellom Miami og Fort Lauderdale langs Hollywood’s Gold Coast, med gode muligheter for vannsport og strandliv, dobbeltrom fra ca. kr 1500. I oktober åpnet The Dalmar med 323 rom og bl.a. bassengområde, tre restauranter og takterrassebar.

Hotel Conrad. Foto: Ivonne MacMillan

Fort Lauderdale Beach. Foto: iStock

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN