Vi i Magasinet Reiselyst arbeider for å sikre at personvernet ditt er beskyttet når du bruker tjenestene våre. Vi har derfor retningslinjer som beskriver måten dine personopplysninger behandles og beskyttes på.

1.     Hva er personopplysninger?

Personlige data er all informasjon som kan være direkte eller indirekte knyttet til deg, for eksempel navn, adresse, epostadresse, telefon og kjøpshistorie.

2.     Denne informasjonen henter vi inn og tar vare på

I dette avsnittet forklarer vi hvilke opplysninger vi henter inn om deg og tar vare på.

2.1 Når du deltar i en konkurranse

Når du deltar i en konkurranse hos oss, enten for å vinne en reise, bli testreiser eller bare få en premie, vil vi innhente din epost og noen ganger ditt telefonnummer. Det er for å kunne kontakte deg dersom du vinner premien, og gi deg informasjon om tilsvarende konkurranser, nyheter og tilbud senere.

2.2 Når du kjøper et abonnement på magasinet

Når du kjøper et abonnement på magasinet Reiselyst, vil vi ta vare på ditt navn og adresse som et minimum for å kunne sende deg magasiner. Ofte har vi også hentet inn epost og/ eller telefonnummer. Det er for å kunne nå deg dersom det er noe galt med ditt abonnement, som at magasinet kommer i retur.

I vår abonnementsbase tar vi også vare på din kjøpshistorikk, som vil si hva du har kjøpt når (abonnement) og til hvilken pris. Dette er for å kunne gi deg disse opplysningene om du har spørsmål om din faktura eller innbetaling.

Vi har ikke informasjon om dine kredittopplysinger, bankkonto eller kredittkort.

3.     Så lenge lagrer vi informasjonen

Din personlige informasjon lagres bare så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen, eller så lenge vi må lagre dem ved lov. Så blir informasjonen din slettet eller uidentifisert sikkert slik at den ikke lenger kan knyttes til deg.

4.     Hvem deler vi informasjonen med

Vårt mål er å være gjennomsiktig og å beskytte dine personlige data. Dine data er lagret av oss og vår e-postleverandør, samt i de tilfeller det er relevant også med arrangør av testreise eller konkurranse. Vi deler aldri eller selger dataene dine til andre tredjeparter. Vi beholder denne informasjonen bare for å kunne dele våre siste nyheter og tilbud, og du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst.

5.     Dine rettigheter

Du har visse rettigheter i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Hvis du ønsker å bruke noen av dine rettigheter, vennligst kontakt oss. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev via lenken nederst i brevet, og derved få dine opplysninger slettet, eller ta kontakt med oss på epost teller telefon.

·      Tilgang til dine personlige opplysninger – Du har rett til å motta bekreftelse dersom vi behandler dine personlige opplysninger og et utdrag av hvilken informasjon som behandles

·      Be om korreksjon – Du har rett til å få feil informasjon korrigert

·      Forespørsel om å bli slettet – Du kan under visse omstendigheter fjerne informasjonen din

·      Rett til dataoverførbarhet – Du har rett til å kreve at personopplysninger flyttes fra oss til et annet selskap, myndighet eller organisasjon. Denne rettigheten er begrenset til informasjon fra deg.

Vil du vite mer om dine rettigheter kan du lese her:

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/SV/TXT/?uri=CELEX:32016R0679

6.     Reservere deg mot markedsføring

Vi kan bruke e-post eller mobilnummer til direkte markedsføring/ nyhetsbrev. Hvis du ikke vil ha denne form for informasjon fra oss, kan du kontakte oss på følgende måte:

Epost: info@magasinetreiselyst.no

Telefon: +47 452 95 420

Av-knapp: Klikke på unsubscribe-lenken nederst i nyhetsbrevet

LES MER OM VÅRE VILKÅR OG PERSONVERNPOLICY HER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN