Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Nord-Makedonia

Vi har sjekket ut Europas billigste ferieland, og for en skjult perle! Det er bare å glede seg til en snodig og unik hovedstad, badeferie ved Ohridsjøen, vinsmaking, fantastiske ­fotturer og et kjøkken inspirert av både osmansk og gresk historie. 

Ferie til 4000 kroner

Små reiser kan også by på store ­opplevelser. Med lav kronekurs teller ­totalprisen også mer enn noen gang. Så vi har funnet fram til noen favoritter – 10 billige og solfylte eventyr du kan gjøre nå, med en gang – til under 4000 kroner.

Italias hemmelige ferieparadis

Glem Capri, Ischia eller Sicilia – det nye it-navnet er Pantelleria! Denne skjulte perlen av en øy i Middelhavet mellom Sicilia og Tunisia er den manglende linken mellom to kontinenter. Her spiser du couscous, drikker søte viner og overnatter i hus laget av lavastein.

Hvilepuls i ødemarka

Besøk Sveriges mest bærekraftige opplevelse for en unik natt i naturskjønne omgivelser. Her er du garantert mer glede og mindre stress.

Du kan også bli med oss til Narvik og gå Norge på tvers. Vi har vært i Nordmøres vakreste skjærgård, Smøla, vi har tips til å få mest ut av Thailand i sommer og du kan lese om Lindis Hurums ambivalente forhold til reise. Og mye mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN