Fredag 30. juni kommer nytt magasin i butikk. Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Nyheter i Skandinavia

Norge, Sverige og Danmark er våre nærmeste ferieland, og hit kommer du uten dyre flyreiser. Vi har støvsugd markedet for tips til helt nye ting du kan finne på i sommer!

Der skilpaddene bor

Fra juli til oktober kommer havskilpaddene for å klekke egg på stranda i den UNESCO-­vernede nasjonalparken Tortuguero, som kun er tilgjengelig med båt. Et av Costas Ricas høydepunkt!

Nordvestlandets hemmeligheter

Blir det Norgesferie i år igjen? Så sett av en uke til å se det absolutt beste av fjord og fjell på samme tur. Her er 11 høydepunkt på nord­vestlandet som må stå på reiseplanen. 

Serengeti på budsjett

Selv midt i migrasjonen er det mulig å oppleve Serengetis rike dyreliv uten å rane lommeboka. Så vi har testet en av de billigste campene i parken – i neste nummer kan du lese om det var verdt det. 

Vi har også syklet langs Göta kanal i Sverige og sjekket ut Tysklands riviera. Torbjørn Pedersen er førstemann til å besøke alle verdens land uten å fly og Didrik Solli-Tangen drømmer om Italia. Du får innsidertips til Amsterdam, lær å dra på interrail og mye mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN