Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Kroatia

Smakfulle trøffelbyer, vingårder, italienske aner og grønne fotturer. Halvøya Istria nord i Kroatia er liten i størrelse, men full av høydepunkt! Bli med til toppen av Istria i Ucka Nature Park, på strandhopping i Cape Kamenjak og til trøffelbyen Motovun. Du kan også lese om Buje som blir kalt det nye Toscana, fargerike Rovinj og Pula, Kroatias Roma. Og masse, masse mer! Stort tema finner du på side 52 i det nye magasinet.

Tour de Dovre

Tre nasjonalparker på to hjul på én gang! Den nyåpnede sykkelruten «Dovrefjell rundt» er et kinderegg av opplevelser, med ikoniske fjell, norsk gruvehistorie, landets minste mikrobryggeri, moskussafari og Norges vakreste seterdal! Reportasje finner du på side 16.

Nasjonalromantikk på sitt beste! Foto: Ronny Frimann

Stillehavscruise i Thor Heyerdahls fotspor

Bastkledde stammedansere, mystiske tikistatuer og grønne fotturer i Thor Heyerdahls fotspor. Bli med om bord på et eventyrlig cruise til verdens ende med Stillehavets svar på Hurtigruten! Les mer på side 38 i det nye magasinet.

Bli med på et eksotisk cruise til verdens ende! Foto: Mari Bareksten

Storbyspesial!

Det er tid for storbyferie! Vi tipser blant annet om Europas mest barnevennlige storbyer, hva du bør gjøre på 24 timer i Napoli, romantiske favoritter i Paris og Istanbuls mest fargerike bydel Balat. Du kan også lese om hvor du kan møte våren først, få nabolagsguide til New York og lese om i hvilke byer du får mest for pengene. Storbyspesialen finner du på side 107 i det nye magasinet!

Amsterdam er en av vårens mest populære storbyer! Foto: iStock

I tillegg kan du lese om Sveriges mest avslappende «glamping», intervju med globetrotteren Gunnar Garfors som er aktuell med ny bok og lese testreisernes reportasje fra Nord-Kypros. Vi tipser også til Thailand om sommeren, gir innsidertips til Tbilisi, påskefeiring jorda rundt og reiseintervju med Einar Tørnquist. Og masse, masse mer!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN