Dette er noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Vagabond Reiselyst:

Afrika Spesial

Afrika er tilbake! Og da trenger du jo oppdatert informasjon om hvordan det er å reise til de forskjellige landene nå – og masse gode tips til din neste tur. Det beste tipset er å reise nå, før alle andre gjør det!

Europas beste julemarkeder

Fra Polen til Praha skal julen ringes inn, med pepperkaker, varm kakao og håndlagde produkter. Det blir stadig flere, og bedre, julemarkeder i Europa – vi hjelper deg å finne frem i julejungelen!

En skål for lavabarna

Et barn av lavaen, sterk som en vulkan – slik karakteriserer de lokale sin egen vin på den vulkanske øya Lanzarote. Og nå som Lanzarote er tilbake på charterkartet er det mange gode grunner for en smakfull rundtur på vinøya.

Ski i verdensklasse

Det er en haug av steder å gå langrenn i gode løyper i Norge. Men ingen av dem byr samtidig på nordlysdans, Norges best bevarte gruvesamfunn og preparerte løyper av verdenscup-kvalitet.

Matbyen Istanbul

Det tok over 100 år, men omsider har Michelin-guiden besøkt storbyen Istanbul. I oktober offentliggjorde de Tyrkias første stjerner og anbefalinger. Men Istanbul er mer enn stjerner – vi avslører Istanbuls aller beste restauranter.

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN