KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.

300 soldager i året, det klareste vannet øygruppen Dodekanesene har å by på, og lange strender.

For ikke å glemme et vell av aktivitetsmuligheter – både på hotellet og rundt omkring på den naturskjønne og historierike øya.

rhodos_hellas_ving_2

Sunprime Miramare Beach ligger rett ved havet i Ixia på Rhodos’ vakre vestkyst og ikke mer enn 4,5 km fra Rhodos by. Foto: Ving

 

Er det rart at greske Rhodos har vært en av våre favoritter helt siden vi oppdaget «Syden»?

Les flere artikler fra Hellas HER

Vi ønsker å sende et par på en romantisk og sporty ferie til Vings Sunprime Miramare Beach på Rhodos’ vestkyst.

rhodos_hellas_ving_3

Jackie Kennedy skal ha bodd her. Foto: Ving

Her skal dere rett og slett teste det gode liv med god mat, late stunder på stranden, men også aktiviteter og utflukter utenfor hotellet.

Les kriteriene for å bli med på en testreise HER.

For hvem vil ikke besøke vakre Lindos, finne sin egen usjenerte badevik og oppleve Rhodos by?

I Rhodos by kan du kose deg på stranden, shoppe, gå på kafeer og bouzoukiklubber - og drømme deg tilbake til middelalderen. Foto: Istock

I Rhodos by kan du kose deg på stranden, shoppe, gå på kafeer og bouzoukiklubber – og drømme deg tilbake til middelalderen. Foto: Istock

Vi sender én heldig leser med følge på en ukestur hit i september. Fly, opphold og de fleste måltider inkludert (jamfør Sunwing Inclusive). Det er muligheter for å fly fra Oslo, Bergen, Rygge, Stavanger, Torp eller Trondheim.

Meld dere på HER.

Alt du trenger å gjøre for å bli med i kampen om å bli testreiser, er å fylle inn et skjema med navn, alder og kontaktdetaljer, samt skrive kort om hvorfor du vil være en god testreiser.

Er du spesielt flink til å skrive? Tar du gode bilder? Har du en reiseblogg allerede? Har du et spesielt forhold til destinasjonen reisen går til?

Fortell oss hvorfor akkurat du skal bli vår neste testreiser!

Reisen arrangeres av Ving.no 

Velg ønsket testreise

Jeg ønsker å melde meg på følgende testreise:

Personlig informasjonVed å delta i testreisekonkurransen, godtar jeg å få informasjon fra Magasinet Reiselyst og samarbeidspartnere i fremtiden.