Skal det være en kaffe av beste sort? Et must i Addis Abeba! Foto: Gjermund Glesnes

FRISTEN ER UTE!
Nok en gang har vi en fantastisk reise å gi bort til en av våre heldige lesere, som får ta med seg hvem han eller hun vil på en 12 dagers tur til magiske Etiopia og Kenya. Underveis på turen får du blogge på nettsidene til Norges største reisemagasin, og etterpå får du en oppsummering på trykk i magasinet.

MELD DEG PÅ HER

FRISTEN ER UTE!

Denne gangen blir det fokus på interessante møter med stammefolk i Etiopias varierte regioner, reiser med både fly, bil og båt, og til slutt noen avslappende dager på stranda i badebyen Mombasa i Kenya.

Eventyrlig tur

Reisen starter med storbybesøk i Addis Abeba, hvorfra det blir innenriksfly med Ethiopian Airlines til distriktet Arbaminch sør i landet. Dette området er et slags antropologisk eventyrland, kjent for sine mange unike og sterke stammer. Turen inkluderer en rundreise til Turmi og Jinka med besøk hos Doze-, Desanech-, Hamer- og Mursi-stammene, båttur på Lake Chamo og shopping på lokale markeder.

I Tsavo nasjonalpark venter safari og spennende dyremøter. Foto: Ronny Frimann

Vel tilbake i hovedstaden Addis Abeba er det fly til videre til Mombasa i nabolandet Kenya for både safari i Tsavo nasjonalpark og noen avslappende dager på stranda ved Det indiske hav.

Klar for noen avslappende dager på stranda? Foto: Mari Bareksten

Underveis skal du blogge på nettsidene til Magasinet Reiselyst med tekst og bilder, og i etterkant må du bidra til en oppsummerende artikkel om reisen som trykkes i magasinet.

Se fulle betingelser i faktaboks til høyre eller nederst på siden om du leser på mobil.

Info:

Frist for påmelding: Onsdag 22. mai – FRISTEN ER UTE!

Avreise: 3. juni

Varighet: 12 dager

Reisen gjelder for 2 personer og inkluderer fly, overnatting og fullt program.

Høres det fristende ut, og lyst til å teste lykken?

MELD DEG PÅ HER

Påmeldingsfrist 22. mai 2019 – FRISTEN ER UTE!

Reisen arrangeres i samarbeid med Ethiopian Airlines, som er kåret til Afrikas beste flyselskap og har Afrikas nyeste flyflåte. Selskapet flyr direkte fra Oslo Gardermoen til Addis Abeba med en teknisk mellomlanding i Stockholm.

LES MER OM DET Å VÆRE TESTREPORTER
ALT OM VÅRE TESTREISER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN