Venninnene Tone Gro (t.v) og Mari gleder seg til å utforske Nord-Kypros. Foto: Privat

De heldige som kan glede seg til å utforske Middelhavsperlen Nord-Kypros er venninnene Tone Gro Dølemo (42) fra Åmli og Mari Mykland (39) fra Froland, gratulerer!

Reiseglade

– Er det sant?! Herre, så moro, ler Tone Gro i telefonen, da vi ringer for å fortelle at det er nettopp deres søknad som har blitt plukket ut.

De reiseglade venninnene har kjent hverandre i 15 år, og var på på ferie på Koh Samui sammen da de bestemte seg for å søke som testreisere for Magasinet Reiselyst. Det lønte seg, for nå kan damene se frem til en uke på herlige Nord-Kypros, boende i en lekker leilighet like ved sjøen, med svømmebasseng utenfor døra, majestetiske fjell i bakgrunnen og koselige landsbyer som Girne rett i nærheten.

Jentene oppdaget gleden ved å reise sammen for 7 år siden, da deres første tur gikk til Tyrkia. Og siden den gang har det blitt 12 turer til både Europa, Afrika og Asia sammen. De beskriver seg selv som sosiale og nysgjerrige, og liker å  komme i kontakt med de lokale og oppleve hva stedet har å tilby. 

Tone Gro elsker å fotografere, og vil være den som tar bildene på turen, mens Mari er utdannet sykepleier og har også kommunikasjonsansvar i en elektrobedrift, og skal være den som tar seg av skrivingen. Og sammen tror vi at de vil bli et godt team.

Jentene elsker å reise sammen, og befant seg på Koh Samui da de bestemte seg for å søke som testreisere. Foto: Privat

Klar for sol og sommer

Jentene har aldri vært på Nord-Kypros før og ser frem til å utforske den nordlige delen av øya.

– Vi har håpt og håpt at vi skulle vinne, og snakket om det senest i går. Så det var helt utrolig at du ringte. Dette blir moro, avslutter Tone Gro. 

Vi gleder oss til å sende jentene på tur, og til å motta både tekst og bilder fra Nord-Kypros.

Turen går i september, så følg med på våre bloggsider på nettsiden, @magasinetreiselyst på Instagram og Facebook/Reiselyst for å følge turen underveis.

Turen arrangeres i samarbeid med Nord-Kypros Eiendomsutvikling og Turkish Airlines. 

ALT OM VÅRE TESTREISER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN