Tiril Sjåstad Christiansen (23) er en norsk freestylekjører som bl.a. har vunnet to X-Games gull. Aktuell som deltaker i den nye sesongen av «Farmen Kjendis» på TV2.

Du er aktuell med «Farmen kjendis». Hvordan var det å reise 100 år tilbake i tid og drive gård sammen med en gjeng kjendiser?

– Det var sååå gøy! Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre det igjen. Farmen har alltid vært en drøm å være med på og det å gjøre det sammen med en gjeng kjendiser jeg aldri hadde møtt før, det var veldig moro. Men også krevende til tider. 

Kunne du tenke deg å dra på gårdsferie, eller foretrekker du helst en annen ferietype?

– Gårdsferie hadde absolutt funket det, men jeg foretrekker nok helst andre ferietyper. I og med at jeg driver med vinteridrett syns jeg det er veldig deilig å dra til varmere strøk og nyte sol og varme. 

LES OGSÅ: MIN VERDEN MED CHARTER-SVEIN

Hvor i verden finner man den beste puddersnøen?

– For å være ærlig så har jeg ikke kjørt så mye pudder i mitt liv, men jeg har hørt at Japan har noe av den beste pudderen i verden så jeg har veldig lyst til å reise dit i vinter! 

Liker du deg best på snø, eller frister det også med varmere strøk?

– Jeg elsker snø, men når jeg skal feriere foretrekker jeg sol og varme. En drøm er å bade med griser på Bahamas!  

Hvor reiser du helst på ferie?

– Til steder hvor man har mulighet til både å ligge på stranda og gjøre masse morsomme aktiviteter. Jeg har blant annet veldig lyst til å prøve å surfe i Costa Rica! Ellers liker jeg å dra steder der jeg kan spise masse god mat og drikke god vin sammen med gode venner. 

Hva er ditt beste reiseminne?

– Første ferietur sammen med kjæresten min! Vi hadde bare møttes et par ganger før vi bestemte oss for å møtes ved sommerhuset hans på La Manga i Spania. Her klaffet alt, vi ble stormforelsket og hadde den hyggeligste uka noen gang, med masse god mat og vin, stand up paddleboard, dykking og sykkelturer. Siden da har vi vært samboere og nå er vi forlovet. Så det er reiseminner som kommer til å sitte i meg for resten av livet. 

MIN VERDEN MED HALVOR BAKKE

Har det noen gang gått galt på tur da?

– Ja, da jeg ble matforgiftet på Bali. På samme tur klarte jeg også å krasje med scooter og forbrenne leggen såpass at jeg måtte på sykehus for å klippe vekk død hud. I tillegg ble jeg truffet av et surfebrett og brakk et ribbein.. Alt på samme uke! Men ellers var det en veldig fin tur, da. 

Hvis du kunne velge hvem som helst i verden å dra på tur med, hvem skulle det vært og hvor ville dere dratt?

– Det måtte selvfølgelig blitt kjæresten min som er den råeste reisepartneren jeg noen gang kunne bedt om. Vi har det så utrolig gøy sammen og er like glade i å reise begge to. Akkurat nå ville det vært å reise til Fiji eller et sted i Karibia. I hvert fall et sted med lange hvite strender, turkist vann og masse god mat! 

LES OGSÅ: MIN VERDEN MED ADMIRAL P

Hvor i verden får man servert den beste maten?

– Marokko. Nam! 

Hvilket sted har overrasket mest?

– New Zealand! Det er ett av de kuleste landene jeg har vært i, uten tvil. Naturen, menneskene og maten – alt er bare bra der. Det minner meg litt om Norge, bare med enda større kontraster i naturen rundt om i landet. Også har de utrolig mye god mat og vin. Jeg har bare vært der i sammenheng med skisamling da det har vært vinter/vår, men jeg vil veldig gjerne ta en tur dit når det er skikkelig sommer. Jeg har hørt det er helt fantastisk. 

Hvor går neste tur?  

– Mest sannsynlig på ski i Sveits.

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN