Blir du vår heldige testreiser blir du med på gruppetur, og får muligheten til å padle kajakk og få nye venner. Foto: Kroatiaturer

VI HAR OGSÅ TESTREISER TIL THAILAND OG NORD-KYPROS

Med over 1000 øyer, perfekt middelhavsklima og krystallklart badevann er Kroatia for mange selve drømmen om sol og sommer. Og hvorfor ikke oppleve øyriket fra en kajakk? Da kommer man tettere på både mennesker og natur. Og kanskje det er akkurat DU som får teste dette – helt gratis?

MELD DEG PÅ HER

Info

Påmeldingsfrist: 1. mars 2018. FRISTEN ER UTE

Avreise: Mai-juni 2018

Verdi: 15.000

Sponsor: Turen arrangeres i samarbeid Kroatiaturer, og gjelder for 1 person som del av en gruppereise.

Turene er tilpasset deltagernes nivå, og man kan justere underveis selv.

Padleparadis

Å oppdage Kroatias vakre skjærgård i kajakk er den perfekte måten å se landet på. Dette er både aktiv og avslappende ferie, der man kommer tett på naturen og til skjulte steder som kun nås med kajakk – med nye destinasjoner hver dag.

Kajakker klare til å utforske den vakre skjærgården. Kanskje er det det nettopp DU som snart sitter oppi? Foto: Kroatiaturer

En vanlig dag inneholder som regel frokost og morgenkaffe får man sjøsetter kajakkene og tar ut til øyene rundt Dubrovnik. Etter noen timer på sjøen er det tid for lunsj på en koselig, lokal restaurant på land, før det bærer ut på sjøen igjen med padling mot dagens overnattingssted. Etter noen timer med hvile er det så tid for felles middag. Neste dag gjentas programmet – men med nye destinasjoner!

På turen vil du nok få oppleve en vakker solnedgang eller to! Foto: Kroatiaturer

Å ferdes i kajakk i Kroatias skjærgård er en uforglemmelig opplevelse. Å oppleve skjærgården rundt Elaphite-øyene, de blå og grønne grottene, skjulte strender og lokale restauranter med sin nydelige mat er noe du vil huske for alltid.

Se mer info og forslag til dagsprogram på Kroatiaturer.no

Program kan variere etter tur og værforhold. 

Gratis reise

Blir du vår heldige testreiser får du hele reisen gratis. Til gjengjeld må du blogge fra reisen på våre nettsider, og lage en artikkel med tekst og bilder, som kommer på trykk i magasinet. Les mer om vilkårene i faktaboksen til høyre.

MELD DEG PÅ HER – FRISTEN ER UTE 

KRITERIER FOR Å DELTA
ALT OM VÅRE TESTREISER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN