Topp 3 barer i Brugge

1. Café Vlissinghe

Belgias eldste pub har hatt dørene åpnet siden 1515. Og hvilken pub det er! Bygningen er vernet både innvendig og utvendig, så her snakker vi om skikkelig institusjon litt utenfor hovedtråkket i byen. Baren består av et stort og lyst rom med peis, mens uteområdet lokker når sola varmer. Har gode småretter på menyen, og et flott sted for lunsj med noe attåt. Blekersstraat 2. Til hjemmesiden.

2. Cambrinus

Bygningen fra 1699 er oppsiktsvekkende vakker selv i Brugge, så denne baren rett rundt hjørnet fra Markt finner du uten å lete for lenge. Gode øl både på fat og flaske, og serverer skikkelig husmannskost og småretter som går godt til brygget. Hyggelig stemning hele dagen. Philip Stockstraat 19. Til hjemmesiden.

3. Markt

Velg og vrak i de mange uteserveringene som ligger på motsatt side av landemerket Belfry på markedsplassen. Prisnivået er nok litt høyere enn andre steder i byen, men hva gjør det når du kan sitte i solveggen med godt i glasset og friske blåskjell på fatet mens du har orkesterplass til liv og røre i sentrum?
TIL HOVEDSAKEN OM BRUGGE