VI HAR OGSÅ TESTREISER TIL THAILAND OG KROATIA

I denne ukeslange testreisen får den heldige utvalgte, pluss en venn, muligheten til å bo i en lekker leilighet like ved sjøen, med svømmebasseng utenfor døra, majestetiske fjell i bakgrunnen og koselige landsbyer som Girne rett i nærheten.

En av de flotteste aktivitetene på Nord-Kypros er å gå fottur i de vakre Kyrenia-fjellene. Foto: Torild Moland

Visste du at Kypros har over 300 soldager i året, og det beste klimaet i hele Middelhavet? Så her kan du gå en frisk fottur etter frokost, og dyppe tærne i Middelhavet til lunsj.

MELD DEG PÅ HER

Info

Påmeldingsfrist: 19. mars 2018. FRISTEN ER UTE

Avreise: Den vårlige sesongen april-mai 2018

Verdi: Kr 20.000

Sponsor: Flybillettene sponses av Turkish Airlines og turen arrangeres av Kypros Eiendomsutvikling. Gjelder for 2 personer.

Herlige Nord-Kypros

1. Bo
Dere bor i en lekker leilighet i området ved Esentepe, en halvtime utenfor byen Girne. Akkurat hvilken leilighet er ikke bestemt, men det kan bli enten i anlegget Sea Magic ved sjøen, Pine Woods ved skogen, eller en privat leilighet i lille Esentepe. Uansett er det flott utsikt, og nærhet til både sjø og skog.

Dere vil bo i en flott leilighet, ala denne, i eller i nærheten av landsbyen Esentepe. Foto: Torild Moland

2. Utflukter
Leiebil er inkludert for testreisen, så her er det bare å dra på oppdagelsesferd! Det er masse å gjøre på Nord-Kypros, og en av de største attraksjonene er de vakre Kyrenia-fjellene som stiger opp til tusen meter i været, rett bak leilighetsanlegget. Fjellet er i myk, gul sandstein, og vegetasjonen frodige, grønne pinjetrær. Om våren blomstrer det i tillegg over alt.

Bare en halvtime unna leiligheten ligger en av de mest populære byene på Nord-Kypros – historiske Girne. Foto: Torild Moland

3. Kirker og klostre
Nord-Kypros er full av kirker og klostre som pleide å være i bruk av øyas kristen-ortodokse gresk-kyprioter, de eldste av dem helt fra årtusenskiftet. Mange av dem har også fantastiske fresker. Den gotiske kirken i Bellapais er ikke bare en av de flotteste, den har også en fin beliggenhet i en veldig koselig landsby.

Blått hav, øde strender og vakker natur – Nord-Kypros er et glemt paradis. Foto: Torild Moland

4. Matopplevelser
Litt gresk, litt tyrkisk – men mest kypriotisk. Mattradisjonene er en god blanding av øyas historie, med mye sjømat, overdådige meze og lange, festlige måltider. Finn en lokal restaurant som Hürdeniz i Kyrenia og bli med på moroa!

Prisene på utleieboliger på Nord-Kypros er veldig gunstige, så man får mye for pengene. Denne gangen er det jo helt gratis. Samtidig er det gode priser på for eksempel mat og drikke.

Med innslag av gresk og tyrkisk er maten på Nord-Kypros likevel noe for seg selv. Foto: Torild Moland

Gratis reise

Blir du vår heldige testreiser får du, samt en venn, hele reisen gratis. Til gjengjeld må du blogge fra reisen på våre nettsider, og lage en artikkel med tekst og bilder, som kommer på trykk i magasinet. Les mer om vilkårene i faktaboksen til høyre.

MELD DEG PÅ HER – FRISTEN ER UTE

KRITERIER FOR Å DELTA
ALT OM VÅRE TESTREISER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN