Legoland Dubai er et høydepunkt for både store og små. Foto: Torild Moland

Det skal godt gjøres å kjede seg i Dubai, med elleville fornøyelsesparker, enorme godtebutikker, barnevennlige buffetrestauranter og langgrunne sandstrender.

Barnevennlig

Emiratet er allerede kjent for spennende ørkenutflukter, innendørs skisenter og gigantiske badeland. Men i 2016 åpnet også et splitter nytt Legoland og Legoland vannpark, Hollywood-parken Motiongate, en fornøyelsespark dedikert til Bollywood og ikke minst – verdens største innendørs temapark IMG Worlds of Adventure med berg-og-dalbaner, dinosaurområde og masse moro for hele familien.

Badeland 

Men ørkensola kan varme godt og hvis man vil kjøle seg ned, samtidig som at man har det moro, er en dag på badeland perfekt! Dubai har flere, med de kuleste vannskliene som vil gi hele familien sommerfugler i magen. Legolands badeland passer for de minste barna, mens Wild Wadi Water Park og Aquaventure passer for hele familien.

Innimellom loddrette sklier og korketrekkertunneler, kan du slappe av i en badering eller ligge flatt på en solseng på områdets private strand.

Lærerik ferie

Men barna kan også lære noe i ferien sin. På Dubais nye astronomiske opplevelsessenter, Al Thuraya Astronomy Centre, kan både store og små lære mer om verdensrommet og se på utstillingen med milliarder år gamle meteoritter.

På The Green Planet kan man lære mer om regnskogen og se de høyeste innendørstreet i verden. Eller hva med å la barna få lov til å designe sitt eget godteri? Inne på Dubai Mall ligger godteributikken Candylicious, som i tillegg til å selge godteri som du ikke får her hjemme, gir barna mulighet til å designe sitt eget godteri med en 3D printer. Barna vil neppe glemme en ferie til Dubai!

TILBAKE TIL STORBYGUIDE DUBAI

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN