KJØP BOKEN HER

Norge er verdens beste reisemål. Likevel er det langstrakte landet vårt en uåpnet skattekiste for mange nordmenn. Vår redaktør og God Morgen Norges reiseekspert Torild Moland har sammen med redaksjonen i Magasinet Reiselyst i mange år reist land og strand rundt på jakt etter de beste opplevelsene. I denne boka har vi samlet våre favoritter fra hvert av landets elleve fylker.

Boken er delt inn i landets fylker, med 11 tips til hver. Foto: Ronny Frimann

FÅ EN SMAKEBIT – BLA I BOKEN HER

Enten du drømmer om å være dyrepasser for en dag, dra på sidersmaking i Hardanger eller gå Norges råeste via ferrata, vil du finne tips og inspirasjon i denne boken.

Her er ideer til aktiv ferie, fra sykkelturen Dovrefjell rundt, til juving i Oppdal eller elvesnorkling i Hemsedal. Norge er også full av unike overnattinger; hva med å sove i et nedlagt tog, henge i et telt i fjellveggen, eller overnatte i en gammel vintønne?

De matglade vil nyte godt av Jærens matfat, lokalmathovedstaden Røros og verdens beste sau hos Bortistu, mens barna kanskje vil utforske Barnas Rogaland, Hunderfossen eller de naturlige badeskliene Jettegrytene!

Arctic Dome Rondane er et av overnattingstipsene i boka. Foto: Ronny Frimann

Noen av tipsene har du kanskje hørt om før, andre er helt ukjente. La «121 fantastiske opplevelser i Norge» inspirere til sommerens beste Norgesferie!

Boka fås kjøpt hos alle landets bokhandlere og hos Coop – og er i salg nå!

KJØP BOKEN HER

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN