Hvem sa at camping er synonymt med en primitiv tilværelse? Bortgjemt bak fjell, gjennom tuneller og over landets lengste hengebro, ligger en skjønn perle midt i hjertet av Hardanger. Tettstedet Kinsarvik, med sin dramatiske plassering mellom fjord og fjell, har tiltrukket seg turister i over hundre år.

VED VANNET: Mikkelparken Ferietun har fantastisk beliggenhet i Kinsarvik, Hardanger. Foto: Veim Media

Hos Mikkelparken Ferietun får besøkende velutstyrte leiligheter, hytter og luksustelt med praktfull utsikt over Hardangerfjorden. Hyttene er på 50-70 kvadrat og har felles fasiliteter som oppvarmet utendørs badebasseng, minigolf og lekeplass for de minste. Leilighetene er også utstyrt med en større balkong med utsikt over elven Kinso som renner ut i vakre Sørfjorden og baner veg for det mektige naturlandskapet.

Elven Kinso renner ut i vakre Sørfjorden og baner veg for det mektige naturlandskapet

FANCY: Hos Mikkelparken Ferietun får besøkende velutstyrte leiligheter, hytter og luksustelt med praktfull utsikt over Hardangerfjorden. Foto: Veim Media

På høsten tiltrekker stedet turister som vil oppleve mektige naturopplevelser i nærområdet. Kinsarvik er kjent for fruktdyrking og blomstrer som mest på sommeren. Men fortvil ikke; planlegger du en tur til fruktbygda på høsten, har du fortsatt mulighet til å smake på de mange eplesortene som fremdeles høstet. God fornøyelse!

ØNSKER DU FLERE OVERNATTINGER SOM DETTE? HER ER YTTERLIGERE TIPS:
ET HJEM VED HAVET
INNGANGSPORTEN TIL HEDMARKSVIDDA
DET GODE SETERLIV
NATURNÆR HYGGE

TRE HØYDEPUNKTER:

Fotturer
Med sin plassering midt i hjertet av Hardanger, er Kinsarvik en lekeplass for naturelskere. En dagstur til Husedalen sikrer praktfull utsikt over hele fire majestetiske fosser. Dronningstien, også kjent som Dronning Sonjas panoramatur, byr på vakker fjordutsikt mellom Kinsarvik og Lofthus.

Eplesider
Rundt 40% av norsk frukt kommer fra Hardanger. Smak på vintereplene eller drikk eplesider fra Hardanger med lett, syrlig og aromatisk eplesmak. Flere siderprodusenter tar imot besøk og har smaking, som aga.no og åkregård.no. Du finner alle siderprodusentene på siderlandet.no

CAMPING: Nyt campinglivets gleder, enten det er i leiehytte eller telt. Foto: Veim Media

Utforsk nærområdet
Bruk Kinsarvik som et springbrett for utflukter til Eidfjord, Odda og/eller Voss. I Eidfjord finner du Vøringsfossen øverst i Måbødalen. Nederst i dalen ligger Hardangervidda Natursenter, museum og besøkssenter for Hardangervidda nasjonalpark. 

MER INFO: Camping er så mye mer enn telt! Mikkelparken Ferietun har 30 hytter på 50-70 kvadratmeter med sengeplass til seks og åtte personer. Pris fra kroner 2000 per natt for hele hytta. Bookes via mikkelparken.no. Fine campingplasser- og hytter finner du også på campio.no, camping.no, campingportalen og campanyon.com

FÅ REISEINSPIRASJON RETT I POSTKASSA VED Å ABONNERE PÅ MAGASINET REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN