Merete Kvalsund (45) fra Sunnmøre er vår testreiser som skal få utforske Kroatias øyrike med kajakk. Foto: Privat

Og den heldige som kan glede seg til å utforske Kroatias vakre kyst med kajakk er Merete Kvalsund (45)!

Med over 1000 øyer, perfekt middelhavsklima og krystallklart badevann er Kroatia perfekt for kajakkferie. Og for Merete Kvalsund blir nå drømmen om padling i Kroatia oppfylt.

– Nei, så utrolig moro!, ler Merete på telefonen, da vi ringer for å fortelle at hun er blitt trukket ut som vår heldige testreiser.

Merete er opprinnelig fra Sunnmøre, men jobber som fiskeribiolog på Havforskningsinstituttet i Bergen.

– Jeg elsker alt som har med havet å gjøre, og å være ute i naturen, så da ble det naturlig å teste ut kajakkpadling, sier Merete.

Og etter å ha prøvd det for syv år siden ble hun bitt av basillen, og har blant annet padlet i områdene rundt Bergen, på Sunnmøre og i Lofoten.

– Padling er det morsomste jeg vet, så hver gang jeg skal et nytt sted spør jeg meg selv først om det er mulig å padle der, ler Merete.

Snart skal hun på en måneds jobbtur til Seychellene, der hun også håper på å få testet ut kajakkpadling. Før hun så vender snuta mot Kroatia for enda mer padling.

Merete padler som regel i områdene rundt Bergen, på Sunnmøre eller i Lofoten, og gleder seg nå stort til å få utforske Kroatia fra kajakken også. Foto: Privat

Turen er arrangert av Kroatiaturer, og Merete vil være med på en gruppereise sammen med andre padleentusiaster. Turen vil gå ut til og rundt øyene rundt Dubrovnik. Merete har vært i Kroatia før, men da med båt, så hun gleder seg til å få utforske Kroatia med kajakk.

– Dette blir moro for en som er så glad i å padle og ta bilder som meg! Jeg gleder meg masse, avslutter Merete. 

Vi gleder oss til å sende Merete på tur, og til å motta både tekst og bilder fra kajakken i Kroatia.

Turen går fra 19. – 26. mai, så følg med på våre bloggsider på nettsiden, @magasinetreiselyst på Instagram og Facebook/Reiselyst for å følge turen underveis.

Turen arrangeres i samarbeid med Kroatiaturer.no

ALT OM VÅRE TESTREISER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN