Oppdag europeiske land og regioner på seilas med VIVA Cruises. Hver dag byr på stor variasjon og allsidige aktiviteter; geografien er hele tiden i endring, men det er aldri noe stress når du sitter ombord på skipet. Dette er ganske enkelt både spennende og avslappende. 

MELD DEG PÅ HER

Et elvecruise med VIVA Cruises er som å reise med et boutiquehotell. Det er en flytende boble av luksus, og alt du trenger å gjøre er å nyte tilværelsen. Med alt fra gourmetmåltider og deilig og velvære er forutsetningene gode til akkurat det. Enkelte skip har svømmebasseng, treningsstudio og spa. Alle reisene med VIVA Cruises inkluderer signaturpakken VIVA All-Inclusive. Det betyr at snacks, helpensjon, kvalitetsdrikke med og uten alkohol, minibar, velværeprodukter fra Rituals, trådløst internett og driks er inkludert. 

Langsom lykke med elvecruise på Europas vannveier. Foto: Viva Cruises

Nå kan DU bli med på seilas med VIVA Cruises våren 2024 – helt gratis! Den som trekkes ut som vinner av testreisen med VIVA Cruises vil i samarbeid med Vagabond Reiselyst velge hvilken av elvecruisene som passer best. Her er det alt fra vincruise i Moseldalen til seilaser langs Donaus varierte land og byer.

Det er selvsagt kostnadsfritt å melde seg på. Vinneren av denne testreisen for to personer skal skrive om opplevelsen i form av daglige blogger fra turen, samt en oppsummerende reiseskildring i etterkant av reisen. Det er derfor en forutsetning at testreiserne har interesse for både skriving og fotografering.

MELD DEG PÅ HER

Praktisk informasjon:

Antall:             2 personer

Avreise:           Fleksibel avreise, men basert på ledige plasser.

Netter:  7   

Inkludert i testreisen er:
– Flyreise (fra Oslo)
– En ukes elvecruise med VIVA Cruises
– Overnatting i moderne og komfortable lugarer med utsikt
– Champagne ved ankomst
– Alle måltider
– All drikke
– Wifi ombord
– En utflukt

Turen arrangeres av Viva cruises.

FORLENGET påmeldingsfrist: 3.juni 2024