Magasinet Reiselyst feirer sommeren med å gi bort masse fine premier fra Creative.

1. Fjærlette høretelefoner

Creative Outlier Sports er perfekte på trening, på fottur eller på reise! De freshe øreproppene Creative Outlier Sports er både trådløse, svettebestandige og laget slik at de former seg etter øret uten å hele tiden falle ut. Med andre ord, perfekte på trening, på fottur og på reise!

VINNER: TRINE IVERSEN FRA STAVANGER 

LES OGSÅ: INNSIDERTIPS TIL LISBOA 

2. Liten og praktisk høyttaler 

Den perfekte følgesvenn på reisen, på hytta, i båten eller på camping! Høyttaleren Muvo 2c er ikke stort større enn en håndflate, men lover til tross for sin beskjedne størrelse å gi overraskende god lyd. Den er i tillegg både støv– og vannavisende, noe som er spesielt praktisk på stranden!

VINNER: NINA THORVALDSEN FRA SÆTRE 

LES OGSÅ: TROLLTUNGA MED TELT 

3. Solide hodetelefoner 

Det er få ting som redder en lang og støyende fly eller busstur bedre enn et par gode hodetelefoner. Satellite fra Blue Designs er trådløse og stenger all lyd ute med ANC (Active Noise Cancellation), så du kan høre på dine favorittsanger i fred. Stilige ser dem jo ut også!

VINNER: TRUDE FEMTEHJELL FRA TOLVSRØD 

4. Høyttaler med lysshow 

Lyst til å være festens lyspunkt? Det blir du nærmest garantert med høyttaleren Creative Halo Portable Bluetooth Light Show Speaker! I tillegg til imponerende lydkvalitet leverer den et fargerikt lysshow, som kan tilpasses og styres via en app. Kult!

VINNER: ANNIE WICHMANN JENSEN FRA EGERSUND 

LES OGSÅ: 10 TING Å GJØRE I NORGE I SOMMER