Lyngen Lodge

AKTIVITETSPARADIS

Sjekker du inn på Lyngen Lodge i Olderdalen i Troms får du spektakulære vinteropplevelser utendørs og maks komfort innendørs. Dagene kan tilbringes på topptur, snøscootertur eller hvalsafari, eller kanskje dere kan dra på isfiske, gå langrenn eller ta en trugetur? Uansett vil det være godt å komme tilbake til Lyngen Lodge som blant annet byr på delikate rom, utendørs jacuzzi, badstu og en stor peisstue, alt i laftet tømmer som et eget lite eventyrslott ved fjorden. Her er det også gode sjanser for å se nordlys!

Foto: Lyngen Lodge

Herangtunet

SJARME

Dette må være ett av Norges koseligste hotell! Herangtunet ligger omkranset av Jotunheimen nasjonalpark og skibakkene på Beitostølen, og byr på rom inspirert av hele verden, samt fire luksuriøse suiter med egen peis på rommet! Særlig Aspen-suiten er populær om vinteren, med egen stamp på badet. Hotellet, som ilgger mellom Fagernes og Beitostølen, drives av nederlenderne Marco og Marie-José, og byr også på god mat basert for det meste på lokale produkter. Hotellet samarbeider også med bedrifter som tilbyr alt fra hundekjøring, trugeturer, airboard, kanefart og isfiske.

Foto: Herangtunet
LES OGSÅ: 10 VINTERLIGE OPPLEVELSER UTEN SKI PÅ BEIN

Angvik Gamle Handelssted

GOURMET OG HISTORIE

Her kan man sitte foran peisen mens bølgene pisker mot land like utenfor vinduet, varme seg i det lille, men akk så deilige spaet med verdens vakreste utsikt mot fjorden – og attpåtil gå på handelsstedets eget museum og kunstgalleri. Snakk om idyll! Angvik Gamle Handelssted består av et knippe tømmerbygg i Angvik ved Tingvollfjorden på Nordmøre. Det tidligere handelsstedet har røtter fra da nederlandske seilskip kom inn bukta for å kjøpe tømmer på 1500-tallet. Nå er det gjestfrihet, gourmetmåltider, spa og aktiviteter ute i naturen som er til salgs.

Foto: Angvik Gamle Handelsted
LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN