Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Sommerens beste miniferier

Allerede bestilt sommerferie? Men hva med en andre sommerferie? En ekstra helgetur? Matreise eller overnattingsbesøk? I det nye nummeret finner du et drøss av tips til nære, morsomme og ikke så dyre aktiviteter i Skandinavia i sommer!

Thailand utenfor allfarvei

Utenfor Ranongkysten finnes fortsatt øyer med strender du får nesten helt for deg selv! Foto: Ida Anett Danielsen

Ja, det er fortsatt mulig! I den lille provinsen Ranong på grensen til Myanmar venter fortsatt det ekte Thailand, med varme kilder, store smil, spicy mat og nesten ingen andre turister i sikte. Reportasje finner du på side 50.

Bondegårdsferie i Kroatia

Frodige omgivelser, egenprodusert vin og svømmebasseng i hagen? Finn lykken på landet på den idylliske gården til Radešić-familien rett utenfor Pula i Kroatia. Reportasje på side 94.

Landlig idyll på Skabe Farmhouse. Foto: Mari Bareksten

Sommerens 10 beste elvecruise

Enten du foretrekker uberørt natur, aktiv ferie, god vin eller spennende kulturopplevelser: Elvecruise er ferien for deg! Vi tipser til sommerens beste på side 108 i det nye magasinet.

På elvecruise er skipene små, men opplevelsene store. Vi tipser til sommerens beste elvecruise! Foto: Runar Larsen

I tillegg kan du lese om trendy tretoppferie i Norge, få hipsterguide til Los Angeles og lese om bevaringen av neshornene i Namibia. Vi har også feiret midtsommer i Sverige og gått fottur i Ras Al Khaimah. Vi tipser også om langturer på sykkel, gir innsidertips til Valletta og har intervjuet de bokaktuelle tursøstrene om kortreiste eventyr. Og masse, masse mer!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN