Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Vagabond Reiselyst:

Tema: Planlegg norgesferien

Bilferie i Norge i sommer? Det er ikke så lett å planlegge noe som helst i disse tider – så la oss i det minste hjelpe deg å planlegge årets sommerferie. Vi har lagt opp fem flotte bilturer – fra sør til nord.

Nordmøre eller Nordsjøvegen? Lofoten eller Loen? Vi har lagt opp fem fine bilturer i Norge.

Guide til nyheter i Skandinavia

Fra bærekraftige glampingopplevelser i svenske Värmland og en helt ny badstuelandsby i Oslo, til flytende øyer og trendy ettromshotell i København. Vi har trålet Norge, Sverige og Danmark rundt og funnet årets nyheter i Skandinavia.

Guide til 35 sommernyheter i Skandinavia.

Fotturtips: Preikestolen off the beaten track

Unngå hordene og snik deg opp bakveien til Norges mest ikoniske klippe – vi viser vei!

På kanten av Lysefjorden venter naturens egen stue, ferdig med sofa og magisk utsikt. Foto: Ronny Frimann

Uganda: På to hjul gjennom Afrikas villmark

Få har besøkt, eller i det hele tatt hørt om, Karamoja. Området i det nordøstlige Uganda var lenge umulig å reise til for utenforstående. Les om den eventyrlige reisen på motorsykkel!

Det sies at der veiene slutter, starter eventyret. Nord-Uganda er et sånt eventyr.

Romantiske Rovinj

Rovinj på Istriahalvøya er en av Europas mest romantiske byer og har alle ingrediensene vi drømmer om etter et langt år med reisepause.

Rovinj er Istriahalvøyas vakreste og mest smakfulle by – med høydepunkt som klippebarer, boutiquehotell og fantastiske solnedganger. Foto: Mari Bareksten

Guide: 10 steder i Norge å nyte Afternoon Tea

Interessen rundt den britiske tradisjonen «Afternoon Tea» har tatt av i Norge og i dag kan du bli med på teselskap fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord.

Interessen rundt den britiske tradisjonen Afternoon Tea har tatt av i Norge! Foto: Boen gård, Mari Bareksten og Hotel Bristol.

I tillegg har vi utforsket Tyrkias turkise kyst og dratt på storbyferie til pizzabyen Napoli. Du kan også lese om sommerens reiselitteratur, hvor P3morgens Martin Lepperød drømmer om å reise, lære å lage den ultimate italienske sommerdrikken og få innsidertips til sommerbyen Drøbak. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ VAGABOND REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN