Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Thailand

Flytende hotell, eksotisk vinsmaking, detox eller tempelferie – i det nye magasinet har vi samlet 36 unike opplevelser i Thailand du ikke kan gå glipp av! Stort tema finne du fra side 46.

Vi tipser blant annet om hvor du finner Sveriges, og kanskje verdens, største kanelbolle! Foto: Runar Larsen

Matbyen Gøteborg

Den svenske storbyen flommer over av smakfulle høydepunkt. På side 13 i det nye magasinet har vi samlet de 10 beste. Bon appetitt!

Roadtrip i Tanzania

Den raskeste veien går fra a til b. Men for å ta pulsen på Tanzania utenfor tråkket, er det best å ta med resten av bokstavene også. Bli med på en eventyrlig roadtrip på side 76.

Vi har oppdaget Tanzania på fire hjul. Foto: Runar Larsen

15 turer som lyser opp høstmørket

Mens mørket senker seg og regnet faller på her hjemme, skinner sola på Malta, det er tursesong på Albania og storbyene venter på besøk. I det nye magasinet gir vi tips til steder der du finner varmen NÅ.

I Kroatia finner du fortsatt varmen på flotte strender. Foto: Mari Bareksten

I tillegg har vi testet mobil spaferie i Norge, sjekket ut Panamas hippieparadis Bocas del Toro og tatt tempen på kule Kyiv! Du kan også lese om leie av feriebolig på Nord-Kypros, få innsidertips til London, se månedens bøker, nyheter og lese reiseintervju med vinglade Ingvild Tennfjord. Og masse, masse mer!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN