Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Roadtrip i Nord

4500 kilometer, 33 høydepunkt, to sjåfører og en hund. I en gammel Folkevogn med originalt interiør. Nå skal vi kjøre E6, den strakaste vei´ n.

VERDENS VAKRESTE HUS: Roadtrip i nord byr på uforglemmelige øyeblikk. Som en natt med midnatt og evig solskinn over Breivika på yttersida av Dønnamannen. Foto: Ronny Frimann

Pulsen på Paris

Franske fristelser går aldri av moten, og med en boom av bistroer og brasserier er Frankrikes gastronomi nok en gang på alles lepper. Vi dro til Paris for å ta pulsen på Europas kulinariske hovedstad.

HAVSMAK: Skalldyr går aldri av moten og selv hippe steder som Les enfants du marché inne på Marché des Enfants Rouges serverer havets delikatesser- samt herlig naturvin.

Årets 10 villeste drømmereiser

Etter to år med oppdemmet reiselyst, er 2022 året vi endelig skal realisere våre villeste reisedrømmer igjen. Her er 10 episke drømmeturer du kan gjennomføre nå.

ET PARADIS: Seychellene er reisemålet for kresne strandløver. Her finner du flere av verdens aller beste strender, og sol og varme året rundt.

Ferie på fire hjul

Nå er det endelig mulig å dra på biltur i Europa igjen. Men gir ferie på hjul bare frihet og fornøyelser, eller blir det mest kjas og mas? Fra aktive opplevelser til tips til den som har barn i baksetet, hund i reisefølget eller reiser elektrisk – her får du rådene som gjøre bilferien til en suksess.

I tillegg kan du lese om trendy overnatting i skogen, reis Vietnam på langs med tog og få innsidertips til Stockholm. Du kan også lese om Lise Finckenhagen som er aktuell som programleder for «Den store matfesten – Toscana», om reisetipset til London og månedens bøker. Og mye mer!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN