Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Norges skjulte skatter

Ny sommer, ny norgesferie. Men gjør noe nytt og annerledes; Sving til høyre i stedet for venstre. Velg en omvei og trask opp på en fjellknaus uten Og bo på et sted utenfor allfarvei. Vi har samlet 41 tips til sommerens beste nye og ukjente opplevelser. God, køfri ferie!

Lei av å stå i kø? Her får du 41 tips til nye og ukjente opplevelser i Norge i sommer.

Hemmelige perler i Middelhavet – tipset av de som bor der

Tipset av de som bor der! Selv i disse covid-tider kan det bli fullt på de mest kjente Syden-destinasjoner i sommer. Så her er 10 innsidetips til steder rundt Middelhavet der du garantert ikke vil møte på naboen.

Hemmelige perler i Middelhavet – tipset av de som bor der!

NYHET! Se Telemarkskanalen i elbåt

Kanalbåtferie – det høres ut som noe eksotisk man gjør nede på kontinentet, med avstikkere til vinland og blomstrende landskap. Nå kan du få det hele også i Norge – vinsmaking inkludert. Vi har vært på tur med Canal Boats Telemark – sommerens store nyhet!

Elektrisk sakteferie i Telemark.

Glamping i New York

Storbyferie med sosial distansering? Midt i New Yorks havnebasseng ligger en frodig bilfri øy med lite folk og mye sjarm.

New Yorks kanskje største overraskelse venter en liten fergetur vekk fra skyskraperne. Foto: Mari Bareksten

MATSAK: Smaken av Bangkok

De beste matopplevelsene i Bangkok finner du på gata. Men hvor får du de beste kyllingspydene, pad thaien eller curryen?

Smaken av Bangkok. Foto: Paul Hughson

SAFARI: Botswanas ukjente Mini-Okavango

Helt nord i Botswana ligger det lille, ukjente reservatet Linyanti, en miniatyrversjon av Okavango med våtmarker, vannkanaler og dyrerike øyer. Her kan du se både løve og leopard.

Linyanti-elven som renner foran campen er livsnerven i reservatet og et populært vannhull for alle dyr. Foto: Ronny Frimann

I tillegg har vi utforsket Sveriges riviera, vært på badeferie i historiske Trogir og fylt opp tanken i Skrova – Lofotens Hawaii. Du kan også lese intervju av Are Kalvø, lære å lage baskisk ostekake av matblogger Helle Øder Valebrokk og få innsidertips til sommer i Sognefjorden. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ VAGABOND REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN