Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema øyhopping Hellas

Ja, vi elsker Hellas! Uansett om du drømmer om vakre solnedganger, det greske kjøkken, flotte fotturer, historisk kultur, livlig stemning, vakre strandperler eller «det ekte Hellas» har øygruppen Kykladene en øy som passer for deg. Og det beste av alt alt – på øyhopping kan du oppleve litt av alt! Vi gir våre beste tips til øyhopping og hva du ikke må gå glipp av på de ulike øyene på temasidene fra side 58.

New Zealands metropol har flere sjarmerende nabolag. Foto: Mari Bareksten

Storby: Auckland

Vulkaner, regnskog, vingårder og bystrender. Men også smakfull sjømat, vintageshopping og trendy nabolag. New Zealands største by er både eventyrlig og urban. Les reportasje på side 36.

Romanias beste hemmelighet

Som en grønn lunge ved utløpet til Svartehavet er Donaudeltaet reisemålet som smaker av både fugl og fisk. Reportasje fra Romanias best bevarte hemmelighet kan du lese på side 88.

Les om en av Romanias mest idylliske ferieresorter. Stedet er bare minutters gange fra Svartehavet, men omkranset av Donaudeltaets frodige natur. Foto: Runar Larsen

Sommerens 15 beste reiser

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, noe som betyr høysesong for reiser til Europa. Vi har plukket ut sommerens beste reiser og trender – enten du vil slappe av på en strand eller er ute etter en aktiv ferie.

I tillegg har vi vært på seiltur på Svalbard om sommeren og gått Colombias fineste fottur. Du kan også lese om 10 ville opplevelser i Las Vegas, om hvorfor du bør dra til Ngorongoro akkurat nå og få tips til å leie feriehus i sommer, innsidertips til Beijing og lese reiseintervju med Heine Totland. Og masse, masse mer! 

Magasinet kommer i salg 18. februar!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN