Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Høstens beste helgeturer

Telttur på Preikestolen, storbyferie i Liverpool, fottur på Balkan, spa i Latvia, pub-til-pub på sykkel i Belgia eller romantiske Cinque Terre? Vi har samlet våre 27 beste tips til helgeturer i høst – både fjernt og nært! Tema finner du fra side 56 i det nye magasinet.

Historisk overnatting på Sygard Grytting i Gudbrandsdalen. Foto: Ida Anett Danielsen

På nye veier i Gudbrandsdalen

Med trafikken flyttet til den nye E6 gjennom Gudbrandsdalen, ligger alt til rette for sakte opplevelser med lokalmat, kunst og kultur langs den gamle. Reportasje fra turen finner du på side 16. 

Mektige maorimøter

Vi har vært med på matsanking i skogen, spist mat tilberedt i en kokegrop, danset krigsdansen «haka» og lært å hilse på ekte maori-vis ved å presse nesene mot hverandre! Reportasje finner du på side 82. 

 

Spennende maorimøter. Foto: Paul Hughson

Landlig lykke i Costa Rica

Santa Juana Rural Mountain Adventure Lodge er kanskje det nærmeste du kommer det autentiske Costa Rica. Ekte Pura Vida! Les mer på side 116. 

Vi har nytt late dager i Costa Rica. Foto: Ronny Frimann

I tillegg har vi vært på spennende safari og eksotisk strandferie i Malawi, vært på detox i Thailand og utforsket solfylte Nice. Du kan også lese om gratis stopovers, nye UNESCO-steder, månedens bøker og reiseintervju med treningsfrue Camilla Aastorp Andersen – og masse, masse mer!

Magasinet er i salg nå!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN