Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Colombia

Strandliv i verdensklasse, spennende fotturer, fargerik kultur og sjarmerende mennesker – Colombia er Sør-Amerikas hotteste reisemål! Vi har blant annet vært på hippiehostel på Costeño Beach, vært på strandhopping i Tayrona nasjonalpark og besøkt den fargerike storbyen Cartagena. Vi har også vært på flytende luksus på Islas Del Rosario, fulgt i Escobars fotspor i Medellín og vært på kaffefarm i Manizales – og masse, masse mer! Les temareportasje fra rundreisen på s. 64.

faksimile_tema_colombia

Innsjøen Runn, som ligger nær Falun, er Sveriges skøyteeldorado. Foto: Ida Anett Danielsen

Innsjøen Runn, som ligger nær Falun, er Sveriges skøyteeldorado. Foto: Ida Anett Danielsen

Vinter i Dalarna

Fra skøyter og ski til isfiske, hestetur og klatring i gruver – svenske Dalarna er et ekte vintereventyr! Reportasje finner du på s. 56.

Storbyliv og tribunefeber i Seoul

Med hypermoderne arkitektur, tradisjonell kultur og verdens sunneste kjøkken, er OL-byen Seoul i ferd med å bli en ny storbyfavoritt i Asia. Les mer på s. 24.  

I Seoul er det bare å la seg forføre av det kulinariske kaoset. Hvordan kan du lese på s. 24 i det nye magasinet. Foto: Runar Larsen

I Seoul er det bare å la seg forføre av det kulinariske kaoset. Hvordan kan du lese på s. 24 i det nye magasinet. Foto: Runar Larsen

Verdens 10 beste reisemål i 2018

Trendsetterne i Lonely Planet avslørte nylig hva de mener blir neste års hotteste reisemål. Vi har samlet de 10 beste landene og gir deg begrunnelse og tips til alle. Guiden finner du på s. 114 i det nye magasinet.

Chile havnet på nr. 1 på listen – les hvorfor i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst! Foto: iStock

Chile havnet som nr. 1 på listen – les hvorfor i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst! Foto: iStock

I tillegg har vi vært på voksenresort på Maldivene, glampet med elefanter i Thailand, smakt på gastronomibyen Bergen  og spist frokost med sjiraffer i Kenya. Du kan også lese om nye Doha, innsidertips til Denver, tips til siste-liten-reiser og reiseintervju med Frank Kjosås. Og  masse, masse mer. 

Magasinet er i salg nå!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN