Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Costa Blanca

Deilig strandliv, norske menyer og leskende sangria. Men også vakre fotturer, innovativ tapas og bærekraftige designhotell. Costa Blanca er en kjent og kjær favoritt for nordmenn og strekker seg hele 200 kilometer langs kysten i den solrike Alicante-provinsen. Les blant annet om den sjarmerende kunstnerbyen Altea, den norske favoritten Albir og Spanias Manhattan Benidorm. Vi har også smakt oss gjennom Alicante, vært på detox og besøkt den eventyrlige festningsbyen Guadalest. Og masse, masse mer! Vi guider deg fra nord til sør – til gamle klassikere og nye og fancy perler fra side 48. 

Roma oppdages best på Vespa! Foto: Ida Anett Danielsen

Stor storbyspesial

Se Roma med Vespa, drikk pils i Plzen, besøk historiske Warszawa, dra på shopping i Antwerpen, oppdag kule Oslo, utforsk Palmas Soho eller lag din egen gin i London. Våren er beste tid for en impulsiv storbytur og på s. 103 gir vi deg våre beste tips til reiser du kan gjøre akkurat nå. 

Maras kvinner

En er Kenyas aller første kvinnelige masaiguide, andre perler for en bedre fremtid. Vi har møtt en gjeng inspirerende og målbevisste damer i Masai Mara, som alle er et forbilde for veldig mange. Les reportasje på s. 70 i det nye magasinet.  

Fargerike, inspirerende og rå – Maras kvinner er klare for å stå på egne ben. Foto: Ida Anett Danielsen

Seychellene med båt

Frisk bris, billedskjønne omgivelser og korte avstander mellom øyene – Seychellene ser du best med båt. Reportasje finner du på side 84.

Seychellene ser du best med båt! Foto: Torild Moland

I tillegg har vi vært på en storslagen tur med Hurtigruten på verdens vakreste sjøreise og laget guide til 10 private øyer du kan leie uten at det koster skjorta. Du kan også lese reportasje fra fjelltur i India som vant tredjeplass i fjorårets skrivekonkurranse, få innsidertips fra Detroit, og finne ut om du er en teit turist – eller ikke. Og  masse, masse mer!

Magasinet er i salg nå!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN