Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema New Zealand

Vakre fjorder, romantiske vingårder, røffe surfestrender og ulmende vulkaner. På eventyrlige New Zealand venter naturopplevelser rundt hver eneste sving, og du blir alltid møtt av kule «kiwis». Kia ora! Vi har blant annet vært på den romantiske rødvinsøya Waiheke Island, besøkt hobbitland, vært på vulkansk vandring i Rongariro nasjonalpark og vært i adrenalinhovedstaden Queenstown – og masse, masse mer! Stort tema finner du fra side 64.

Det er ikke bare Guinness å få i Dublin – her blomstrer det både på restaurant, pub og kafésiden. Foto: Ida Anett Danielsen

Digge Dublin

Fra tradisjonell husmannskost og mørkt øl til innovative kaféer og hippe restauranter. Den irske hovedstaden har gjennomgått en real matrevolusjon og blitt en by det smaker godt av! Reportasje finner du på side 44. 

Glamping på fjellet

Lokalmat servert på døra, kaffe på senga, stjernehimmel i taket og vidda for oss selv. Glem hytte på fjellet – det er dette som er livet! Reportasje finner du på side 26. 

Varm kaffe og nydelig utsikt – snakk om morgenstund med gull i munn. Foto: Torild Moland 

Årets 17 beste pakketurer

Har du planleggingsskrekk, men likevel ivrig på en eventyrlig reise i vinter? Vi har samlet de mest eksotiske reisene – ferdig pakket! Stor guide finner du på side 32. 

I tillegg har vi vært på øyhopping i Thailand med Star Clippers, besøkt magiske Marrakech og vært på luksusferie i Tenerife. Du kan også lese om safari i Colombias regnskog, månedens bøker, få innsidertips til Fort Lauderdale og reiseintervju med «Charter-Svein» – og masse, masse mer! 

Magasinet er i salg nå!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN