Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Kreta

Romantiske byer, historiske severdigheter, vakre strender, gourmetopplevelser og flotte fjellturer! Kreta er en av verdens mest populære ferieøyer, men den greske øya sør i Middelhavet byr likevel på urørt natur og skjulte skatter. Vi har blant annet besøkt romantiske Rethymon, utforsket strandperler i sør, smakt oss gjennom gresk gastronomi i Heraklion og gått fottur i Edens hage i Agia Irini – og masse, masse mer! Stort tema finner du på side 54.

Mana Pools regnes som en av Zimbabwes beste safariparker – nesten helt uten lokal bosetting og med færre enn 10 000 turister i året. Foto: Runar Larsen

Ny safarifavoritt

Lengst nordøst i Zimbabwe ligger nasjonalparken Mana Pools som byr på vakker natur, spennende dyremøter og luksuriøse resorter ved bredden av elven Zambezi. Dette er safari for den kresne! Reportasje finner du på side 76 i det nye magasinet. 

Øyhopping med seilbåt

Over tusen øyer og 4800 kilometer kystlinje – Kroatias vakre skjærgård oppdages aller best med seilbåt! Les mer på side 110.

Livet på seiltur i Kroatia består for det meste av sol, bading og avslapning på dekk. I hvert fall om man mønstrer på en båt med både egen skipper og kokk. Foto: Ida Anett Danielsen

Barclonas 10 beste tapasbarer

Sulten på spansk mat? Vi har smakt oss gjennom Barcelona og funnet 10 av byens beste tapasbarer. Guide finner du på side 34.

Vi har vandret fra tapasbar til tapasbar i Barcelona –og er det én du ikke bør gå glipp av er det Jai-ca, baren med kanskje aller best stemning! Foto: Ronny Frimann

I tillegg har besøkt den tropiske øygruppen Yeayama, bedre kjent som Japans Hawaii, teltet på Trolltunga og testet verdens største cruiseskip Symphony of the Seas. Du kan også få tips til gratis ting å gjøre på ferie, om verdens rareste lover og regler, lære å bli en bedre Instagrammer og lese reiseintervju med Nicolay Ramm. Og  masse, masse mer!

Magasinet er i salg nå!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN