Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Sommer i Skandinavia

Storslagne museum, verdens kuleste møbelfabrikk. spreke sykkelruter, nye restauranter, dinosaurland, flytende saunaer og hotellåpninger – her er sommerens heteste nyheter i Skandinavia!

Britisk strandferie på Jurassic Coast

Weymouth på solkysten av England ligger midt i Storbritannias eneste naturlige UNESCO verdensarv, og byr på både god stemning, spennende historie, fine fotturer og deilig, sprellfersk sjømat. Likevel er det fortsatt ganske ukjent utenfor Storbritannias grenser.

Englands Trolltunga: Jurrasic Coast skjuler mange hemmeligheter, men Durdle Door er ikke en av dem. Det berømte landemerket er et populært utfluktssted i finvær. Foto: Ronny Frimann

Feminin flyt

Med verdens mest kjente kvinnelige kaptein, 70 prosent kvinner på broa, en rakrygget dame som konsernsjef og totalt over en tredjedel kvinnelige ansatte, har Celebrity Beyond skapt historie til sjøss.

Nyhet: Vakre Celebrity Beyond er et av de mest etterlengtede nye skipene som lanseres i 2022, en smekker dame med mange kjente trekk – som boblebadet på dekk som ligner på et martiniglass – og en del nye detaljer.

Sprek og sporty i smilets land

Aktiv ferie på Asias beste sportshotell? Nord på Phuket i Thailand kan du spise, sove og trene som en ekte toppidrettsutøver.

Svømmernes drøm: Med et stort olympisk basseng og gode svømmefasiliteter kommer både svømmere og triatleter til Thanyapura. Pakk løpeskoene og bli med på sporty ferie i Thaland!

Du kan også få gode råd til jordomseiling, lese om Albanias beste strener, og Madrids «nye» matmarkeder. I tillegg har vi innsidertips til Roma, vi har snakket med artisten Moddy som er på elektrisk turné og du kan få tips til hvordan du kan bli en bedre turist. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN