Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Opplev Australia

Australia er det perfekte reisemålet for den eventyrlystne. Sov under stjernene i outbacken, ri fra vingård til vingård, klatre over Australias mest kjente bro og let etter opaler i gruvebyen Coober Pedy. Vi har vært på en eventyrlig rundreise «Down under» – og resultatet kan du lese på s. 62 i det nye magasinet.

Vi har blant annet testet Copperhill Mountain Lodge i Åre. Foto: Gjermund Glesnes

Sveriges beste vinterspa

Gradestokken viser minus 10 og snøføyka står over viddene. Hva er vel da bedre enn å sitte inne i et varmt bad og se på været der ute? Vi har tatt turen over grensen for å finne Sveriges beste fjellspa – se hele testen i det nye magasinet.

Polens nye storbyfavoritt

Polske Wroclaw er europeisk kulturhovedstad i 2016, og er en deilig storbyperle. Glem Krakow – her får du masse liv og få turister. Les mer på s. 26 i det nye magasinet. 

Fra grå og trist til fargerik og livlig. Wroclaw har gjennomgått store forandringer de siste tiårene. Foto: Runar Larsen

Vinterlige Norgesfavoritter

På ski over Finnmarksvidda eller hyttekos på Leirvassbu? Norge er vårt beste ferieland – også om vinteren – og har virkelig blitt trendy som reisemål! På s. 146 tipser 6 eksperter om sine vinterfavoritter – fra fjell og vidde til fjord og cruise. 

Naturfotograf Stian Klo tipser om sin norske vinterfavoritt Svalbard. Foto: Stian Klo

I tillegg kan du lese om Kroatias mest smakfulle sommerøy, øyliv på Thailandske Koh Talu, og cruise på de forheksede øyer på Galapagos. Vi tipser også om månedens bøker, hoteller i UNESCO-byen Quito og hva du ikke bør gjøre på flyturen. Du kan også lese vinnerreportasjen fra vår store skrivekonkurranse, reiseintervju med Kathrine Sørland og masse, masse mer. 

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN