Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: På loffen i Lofoten

Drømmer du om Lofoten i sommer? Vi viser vei til øyrikets høydepunkt fra Svolvær til Å. Stor guide finner du i den nye utgaven av Vagabond Reiselyst.

Bli med på roadtrip i Lofoten! Foto: Mari Bareksten

Påsketips: Ski uten sekk i Rondane

Vi har testet skituren «Jubileumsturen» der du går fra hytte til hytte i Norges råeste natur, mens bagasjen blir fraktet med beltebil. Vel framme venter peiskos, vin og treretters middag. Reportasje finner du i det nye magasinet.

Jubileumsturen byr på flott natur og bringing av bagasjen. Snakk om luksus! Foto: Ronny Frimann

På sykkel gjennom Sudan

For Teresie Hommersand var reisen gjennom Sudan det store høydepunktet på hennes lange ferd fra Sør-Afrika til Norge med sykkel. Reportasje fra den store reisen kan du lese i det nye magasinet.

Teresie Hommersand har tråkket seg hele veien fra Sør-Afrika til Norge. Her fra høydepunktet Sudan. Foto: Teresie Hommersand

Kanarisk øyhopping

Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote er kjente og kjære reisemål. Men visste du at Kanariøyenes ytterligere fem øyer er som skapt for solrike ferier? Finn din feriefavoritt i guiden i det nye magasinet!

Finn fin favoritt kanari-øy i vårt nyeste nummer av Vagabond Reiselyst. Foto: Runar Larsen, iStock, Tenerife Tourism og Torild Moland

I tillegg har vi utforsket Colombias karibiske kyst og dratt på storbyferie til våre egne, fine storbyer her hjemme. Du kan også lese om hvor vi kan reise akkurat nå, få budsjettips til feriereisen av Silje Sandmæl, lære å lage ekte, gresk gyros og få innsidertips til varierte og morsomme Telemark. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN