Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Norges mest unike overnattinger

Fra tretopphytter til vintønner, igloer, havhus, fuglebur, glampingtelt og togvogner – Norge er full av spesielle steder man kan sove godt. Stor guide finner du på side 46 i det nye magasinet.

Birdbox Langeland er en av våre favoritter i temaet unike overnattinger. Foto: Mari Bareksten

Herlig roadtrip

Sol, sand og sommer – hvem trenger Spania, når vi har Sør-Norge! Vi har kjørt på langtur og blant annet vært innom Arendal, Lindesnes Fyr, kjørt Nordsjøvegen, Jæren, Stavanger og de nærliggende strendene, spist lokalmat, gått fjellturer, besøkt historiske Dalen, Setesdalsmuseet og bodd i en vintønne. Langsak finner du på side 18.

Soria Moria sauna i Bandaksjøen er en av høydepunktene på turen. Foto: Ronny Frimann
Mikro Papigo 1700 Resort & Spa er en unik perle i den nye feriefavoritten Epirus. Foto: Ronny Frimann

Ny gresk favoritt

Epirus er navnet på det nordvestlige hjørnet av Hellas, og du kan like gjerne merke deg navnet med det samme. Vi har testet skikkelig økoluksus i fjellene, gått fottur i grekernes svar på «Grand canyon» og spist god mat. Og kanskje aller viktigst; slappet skikkelig av! Reportasje finner du på side 70.

15 steder vi gleder oss til å besøke

Når verden åpner opp for reising igjen, hvor vil du dra? På side 100 i det nye magasinet har vi samlet turene vi i redaksjonen setter øverst på reiselisten.

Fra safari i Botswana og solfylte Seychellene til smakfulle København og seilferie hvor som helst – i neste nummer tipser vi om stedene vi drømmer om å reise igjen. Foto: Ronny Frimann

I tillegg har vi utforsket Helgelandskysten som ofte omtales som det nye Lofoten, vært på streetart-tur i Oslo, besøkt Haldenvassdraget og vært på dyre– og fotosafari med naturfotografen Tom Schandy. Du kan også få 8 tips til sommerens Danmarksferie, få innsidertips til Stavanger, få tips til billig Norgesferie og lese reiseintervju med eventyrer Randi Skaug. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN