Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Det ukjente Kanariøyene

Kanariøyene er reisemålet som overrasker. De er karrige og snille, smakfulle og bitre, lune og forblåste, tørre og frodige. Bli med jorden rundt på åtte øyer, på en eksotisk reise utenfor det tradisjonelle turisttråkket og helt uten charterfeber.

Afrikas kreative kyst

Vi la ut på en reise for å bli kjent med den mest autentiske siden av Gambia og Senegal, og fant alt fra fredelige oaser ved elvebreddem til heftig uteliv o Dakar og rytmiske trommekvelder i Casamance.

Både Senegal og Gambia er herlige reisemål for strandløver. Førstnevnte er også et bra sted for surfing.

Julebyen København

Når julen nærmer seg, skinner København litt ekstra. Drikk gløgg i en bakgård, spis økologisk julemat og handle lokale presanger – i disse dager handler det meste om «hygge».

Når julen ringes inn, tennes de tusen julelys i Klbenhavns gater.

Padletur til Verdens Ende

Tjøme er kjent som et sommerparadis, men også bitende kald vinter er en fin tid å utforske Færder nasjonalpark – hele veien til Verdens Ende.

Skjærgården i Tjøme og Færder nasjonalpark er et utmerket sted for padleturer også om vinteren. Her fra Uleholmen rett øst for Verdens Ende.

Topp 12 Jordan

En roserød by eldre enn tiden selv. En endeløs ørken hvor prinsen av Arabia møtte sin skjebne. Romerske ruiner. Eksotiske markeder, arabiske sjeiker og burkakledde damer. Og et hav så salt at man ikke kan synke. Jordan har i sannhet mer enn nok opplevelser å by på.

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN