Stine Goya. Foto: Butikken

Stine Goya. Foto: Butikken

Strøget i seg selv har ikke så mye spennende, men gatene rundt er proppfulle av spennende butikker. Spesielt området rundt Gammel Mønt, Silkegade, Kronprinsensgade og Store Regnegade rett nord for Strøget er bra. Let også i Læderstræde, Studiestræde, Larsbjørnstræde, Krystalgade og Gråbrødre Torv. Store og Lille Strandstræde bortenfor Kongens Nytorv er også fine shoppinggater med kafeer og barer. Nesten uansett hvor du går, er det bra butikker!

SHOPPING I INDRE BY

STINE GOYA
Eventyrlige prints og florlette klær i varme, delikate farger – med en helt særegen vri. Adr: Gothersgade 58.

CIRCO DELLA MODA
Eksklusiv nettbutikk som omsider også har åpnet “ordentelig” butikk. Her finner du klær og tilbehør fra kjente designere verden rundt. Adr: Amaliegade 14A.

Circo della Moda. Foto: Butikken

Circo della Moda. Foto: Butikken

WOOD WOOD
Wood Wood har vært en av de hotteste butikkene i Danmark en stund nå, og selger klassisk snitt med en ny vri i litt streetwear-stil. Adr: Grønnegade 1.

GANNI
Om du liker enkle, spesielle, sexy og litt lekne klær, er dette butikken å stikke innom. Danske Ganni er en favoritt blant norske kjendiskvinner. Adr: Store Regnegade 12.

Ganni. Foto: Butikken

Ganni. Foto: Butikken

HAY HOUSE
På Strøget og rett ved Strøget har gründer Rolf Hay skapt en designhimmel med møbler, tepper, kunst, leker og pyntegjenstander fra danske designere og kunstnere. Adr: Østergade 61 og Pilestræde 29-31.

k design og dansk kunst fyller Hay House sine store lokaler i sentrum. Foto: Hay House

Dansk design og dansk kunst fyller Hay House sine store lokaler i sentrum. Foto: Hay House

Holly Golightly. Foto: Torild Moland

Holly Golightly. Foto: Torild Moland

HOLLY GOLIGHTLY
Liten, eksklusiv butikk med klær og accessorier som ingen andre har, garantert. For den som er ute etter noe spesielt. Adr: Store Regnegade 2A, Indre by.

ANDRE SHOPPINGBYDELER:

NØRREBRO
VESTERBRO
CHRISTIANSHAVN
ØSTERBRO
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN