DEILIG TRANSPORT: Med SJs tog kommer du deg fort og greit til Dombås, der sykkelturen begynner.

3 dager for 2 personer. Valgfri avgang*

SJ NORD sine nye Premium Pluss har ekstra behagelige seter og bedre plass. Foto: SJ NORD

DAG 1

Ta tog fra din nærmeste togstasjon. Tog har avgang fra Oslo S mot Dombås kl 14:02 og tar 4 timer, tog fra Trondheim går kl 10:18 og tar 3,5 time.

Avstigning på Dombås der testreiserne hentes av Dovrefjell Adventures / Visit Dovre og får utlevert elsykler klare til bruk. Fra Dombås er det en koselig 17 kilometer lang sykkeltur over Dovrefjell til Hjerkinn Fjellstue, hvor det er middag og overnatting.

FRIHETSFØLELSE: Enten du velger elsykkel eller vanlig sykkel, er det en fantastisk følelse å suse på to hjul over vidda.

VI TESTET HELE TOUR DE DOVRE – LES RAPPORTEN HER

DAG 2

Spise frokost og pakke med seg niste. I dag blir testreiserne hentet/sykler til avgangsplassen for å gå på moskussafari. Kjentmann blir med på safarien. Etter endt tur er det tilbake til Hjerkinn for middag og kveldskos.

UNIKE DYR: Dovrefjell er eneste sted i Norge der du kan møte de imponerende moskusene. Foto: Ronny Frimann

DAG 3

Spiser frokost og sjekker ut. Kan eventuelt gå en fottur eller padle kano. Blir kjørt til Hjerkinn stasjon for hjemreise (tog til Oslo går 12:43 og tog til Trondheim går 18:35.

VELKOMSKOMITEEN: På Hjerkinn blir du tatt godt imot av familien som har drevet Hjerkinn Fjellstue i 13 generasjoner. Foto: Torild Moland

Inkludert i testreisen er:

• Togbilletter i Premium Pluss. Frokost og lunsj eller middag med alkoholfri drikke om bord.

• To overnattinger på Hjerkinn Fjellstue med alle måltider. 

• Moskussafari med kjentmann.

• Elsykler for sykkeltur fra Dombås til Hjerkinn. 

SJ NORD sine nye Premium Pluss har ekstra behagelige seter og bedre plass. Seteryggen kan legges ned 45 grader, rygg og fothviler har motorisert justering og det er bord som kan foldes ut – perfekt for den som ønsker å nyte en lunsj eller middag om bord. 

MELD DEG PÅ HER

* Valgfri avgang høst 2022 avhengig av plass på tog og overnatting. Reisen gjelder for to personer. 

HVA DU MÅ GJØRE: Er du glad i å skrive, ta bilder eller formidle reiseglede? Meld deg som testreiser! Alt du må gjøre, er å fylle ut et kort skjema på våre nettsider magasinetreiselyst.no, der du må begrunne hvorfor akkurat DU skal vinne en av disse fantastiske reisene! Se betingelser på nettsiden. SØKNADSFRIST: 20.08.2022

Turen er arrangert av SJ NORD

KRITERIER FOR Å DELTA

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN