Ann Kristin Balto (46) jobber til daglig ved Norsk Polarinstitutt i Tromsø og gleder seg stort til å få oppleve Antarktis. Foto: Privat

Ann Kristin Balto (46) jobber til daglig ved Norsk Polarinstitutt i Tromsø og gleder seg stort til å få oppleve Antarktis. Foto: Privat

Vinneren er: Ann Kristin Balto fra Tromsø!

– Jeg er lidenskapelig opptatt av polarområdene, profesjonelt gjennom min jobb som kommunikasjonsrådgiver ved Norsk Polarinstitutt og også på privat basis, skrev Ann Kristin Balto (46) i sin søknad om å vinne testreise til Antarktis med Hurtigruten.

Det, i kombinasjon med en utrolig formidlingsevne og kjempefin reiseblogg på baltosreise.com, var nok til å danke ut alle de andre velkvalifiserte søkerne.

Og da vi ringer for å formidle de gode nyhetene, kommer den ene interessante historien om reindrift (!) på Sør-Georgia og norsk hvalfangsthistorie etter den andre. Ann Kristin har åpenbart en helt egen innsikt og kunnskap om dette spennende området.

I Antarktis kan Ann Kristin vente seg både storslått natur og et rikt dyreliv. Foto: Ronny Frimann

Ann Kristin kan vente seg storslått natur og kanskje et møte med pingvinene. Foto: Ronny Frimann

Avreise er ikke satt, men blir sannsynligvis i desember. Vi gleder oss – dette blir garantert en leseverdig og interessant blogg, med små anekdoter, historiske fakta og ferske fakta fra verdens mest utilgjengelige kontinent.

Blogg og reportasje fra turen kan du etterhvert lese her og i papirutgaven av Magasinet Reiselyst.

LYST TIL Å BLI TESTREPORTER DU OGSÅ? LES MER HER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN