Dette er den første rapporten fra testreiserfamilien vår som besøker de svenske fornøyelsesparkene Djurparken Kolmården og Gröna Lund for oss.

Les rapporten fra dag 2 her

Det ble en lang reise for familien fra Larvik helt til Kolmården nord for Stockholm. Men her ventet familievennlig spa-anlegg og middag på stedets eget Vildmarkshotellet.

Tropisk: Moro med vann for barn i alle aldre. Foto: Testpanelet

Tropisk: Moro med vann for barn i alle aldre. Foto: Testpanelet

Vil du også bli testreiser? Se her!

Populær meny

– Du måste vara Solbjørg Farstad Bergene. Varmt välkomna! Den blide hovmesteren hilser velkommen til restauranten på Vildmarkshotellet, med östgötsk tjukk l i Solbjørg, og viser oss til bordet vårt.

Ungene blir svært så fornøyde over å oppdage at barnebuffé er en mulighet – særlig når pannekaker med krem og diverse annet tilbehør er på dessertbordet. Mor og far bestiller heller à la carte, og nyter at kjøttet er mørt og tilbehøret godt. Det sier seg selv at ungene er ferdige lenge før oss, men da er det perfekt med kinorom rett ved siden av restauranten.

Idyll: Her er det lett å senke skuldrene. Foto: Testpanelet

Idyll: Her er det lett å senke skuldrene. Foto: Testpanelet

Følg testreiserne våre i Vest-Sverige også!

Biltur belønnes med spa

Før vi kom så langt som til middag, var en tur i spa- og badeavdelingen en nødvendighet, og vann er gøy uansett om man er syv eller 14 år. En god belønning etter cirka åtte timer i bil, som er langt selv om ungene greide seg uten altfor mange «hvor langt er det igjen?”.

Hotellet er stort, med 213 rom, og det vrimler av barnefamilier her. Det sies at cirka 500 000 mennesker årlig besøker Kolmården, som er Nordens største dyrepark.

I morgen er det vår tur. Vi har fått beskjed om å møte opp kl. 08.50 ved inngangen. Vi skal starte dagen med tiger-safari!

Til hovedsiden