Det er ikke hver dag du får sjansen til å teste eksotiske Maldivene helt gratis!

MER INFO

Turen gjelder for to personer. Fra Oslo flyr dere Turkish Airlines via Istanbul, til hovedflyplassen i Male på Maldivene.

Vel fremme får dere anledning til å teste to fantastiske mellomklassehotell: fire netter på Olhuveli Beach & Spa Resort og tre netter på Sun Aqua Vilu Reef Resort. Transport er med sjøfly til Sun Aqua og båt til Olhuveli.

Har du lyst til å sjekke inn på dette hotellet? Meld deg på som testreiser i dag. Foto: Paradisreiser

Har du lyst til å sjekke inn på dette hotellet? Meld deg på som testreiser i dag. Foto: Olhuveli

Olhuveli Beach & Spa Resort

Godt mellomklasse hotell med beliggenhet i South Male’ Atoll, 34 km fra Male’ flyplass, bare 45 minutter med hurtigbåt fra den internasjonale flyplassen.

Øya har ca. 2 km med hvit sandstrand samt sandbanker som strekker seg mange hundre meter ut i vannet, og har flere ganger blitt kåret til Maldivenes beste strender. For de som ikke liker saltvann, er det også to svømmebasseng på øya. Fint spa, treningssenter og masse aktiviteter som kanopadling, surfing, jetski, vannski, katamaranseiling og eget PADI dykkersenter. Badminton, tennis og volleyball for den som vil holde seg i form.

Her blir det 4 netter i en Beach Villa eller en Deluxe Water Villa inkl. frokost, lunsj og middag (drikke må betales på stedet).

Maldivene - et av verdens vakreste reisemål. Foto: Paradisreiser

Maldivene – et av verdens vakreste reisemål. Foto: Olhuveli

Det er fire restauranter og tre barer på resorten, som serverer alt fra sjømat til grill og eksklusivt internasjonalt kjøkken.

Les mer om resorten her: www.olhuvelimaldives.com

Sun Aqua Vilu Reef Resort

Dette resortet er et velholdt og meget godt mellomklasses hotell i South Nilandhe Atoll, ca. 145 km sør for Male. Hotellet ligger på en liten øy med koselig og intim atmosfære. Det er to restauranter på øya:

Nautilus Restaurant – hovedrestaurant som serverer buffet til frokost lunsj og middag. Internasjonalt kjøkken. Sunset Restaurant – byr på retter fra asia (Thai og andre asiatiske retter).

Om dere skulle gå lei av standlivet er det også svømmebasseng, spa, treningssenter og tennisbaner på resorten. På Sun Aqua Vilu Reef blir det 3 netter inkl. frokost i en Deluxe Beach Villa (øvrige måltider og drikke betales på stedet)

Romantiske Maldivene. Foto: Paradisreiser

Romantiske Maldivene. Foto: Olhuveli

Øya har eget vannsportsenter med kano, katamaran, glassbunnbåt, fun tube/ banana boat, vannski, kite surfing, wake board/ knee board, vindsurfing.

Turen gjelder for to personer og avreise er i sist halvdel av mai eller juni måned 2016.

Siste frist for påmelding er 15. mars 2016.

Er du spesielt flink til å skrive? Tar du gode bilder? Har du en reiseblogg allerede? Har du et spesielt forhold til destinasjonen reisen går til? Fortell oss hvorfor akkurat du skal bli vår neste testreiser!

Du må sende en daglig blogg fra turen din, så lesere hjemme i Norge kan følge med på reisen. Når du er hjemme igjen skal du også skrive en oppsummerende artikkel som kommer på trykk i Magasinet Reiselyst! For fulle betingelser les HER

ALT OM TESTREISER

Reisen gjennomføres i samarbeid med Paradisreiser, Turkish Airlines, Olhuveli Beach & Spa Resort og Sun Aqua Vilu Reef Resort.logoer-maldivene

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN