Pia Walker og mannen Hans-Christian Bøhler gleder seg stort til å oppleve det Marokko har å by på. Foto: Privat

Pia Walker og mannen Hans-Christian Bøhler gleder seg stort til å oppleve det Marokko har å by på. Foto: Privat

Miss Norway til Marokko

Og for den reiseglade 66-åringen blir det andre gang hun reiser til det nordafrikanske landet. Men under ganske andre omstendigheter enn da hun som 20-åring reiste til Marokko for snart 50 år siden.

– I 1969 ble jeg kåret til Miss Norway. Da representerte jeg Norge i Miss Europe-konkurransen som ble arrangert i Marrakech. Vi reiste rundt til flere av stedene som nå også står på reiseruten. Jeg har gode minner fra en helt spesiell reise, også fordi vi var midtpunkt over alt, sier Walker som gleder seg til en spennende rundreise til steder som Fez, Marrakech, Atlasfjellene og Sahara.

– Den gangen var inntrykkene enorme, for jeg var jo egentlig et barn. Men jeg hadde ikke med kamera! Nå skal jeg suge inn opplevelsene på nytt, sier damen som jobber som førskolelærer og brukskunstner.

Hun tar med ektemann Hans-Christian Bøhler som reiseselskap og fotograf på testreisen.

– Testreisen til Marokko blir helt fantastisk. Jeg har lenge hatt lyst til å reise tilbake og oppleve stemningen, lukter og dufter, smake på alle smakene, oppsøke markeder og medinaen, sier Miss Norway anno 1969.

I testreisen som arrangeres av Marokkotur.no får hun anledning til akkurat det. Reisen går i midten av oktober, og du kan følge Pia og Hans-Christians reiseblogg her på nettsiden under testreiser.

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN