– Så fantastisk, sier Marit – som har gjort som mange av dere: Meldt seg på testreise etter testreise etter testreise. Og nå er det hennes tur, bokstavelig talt.

Les mer om testreisene våre og meld deg på her – du også!

Populær by

Ferden går til Istanbul, som er blant de storbyene som øker mest i popularitet blant oss nordmenn. Byen er over 8000 år gammel – og har altså en uendelig historie å by på. Her finner vi verdens største «bazaar» og en rekke opplyste moskeer. Men Tyrkias største by er også moderne og vestlig – noe som blant annet gjør seg gjeldene i et heftig uteliv.

Øst og vest

På en langhelg hit sender vi Marit på 43 år, som godt mulig tar med seg sin søster for å rapportere hjem til oss.
– Jeg var i Istanbul for to år siden, og har tenkt mye på byen også etter at jeg kom hjem. Den har en fin blanding av øst og vest. Den er lett tilgjengelig og forholdsvis nærme, samtidig som den er eksotisk. Og så er den jo veldig fotogen, mener Marit – som alltid har med seg kamera på tur.

Reiseglad

Og turene blir det mange av.
– Jeg har vært i over 70 land, forteller testreiseren, som bor i Oslo og jobber som administrasjonssjef i et selskap som utvikler legemidler. Hun har også har vært på syv utenlandsopprdag for Leger uten grenser.
Vi aner altså at hun er flink til å utnytte feriene sine.
– Påskeferien gikk til Bhutan og Nepal. Vi var der to uker før jordskjelvet rammet de samme områdene, forteller Marit.

Følg med på våre hjemmesider og i Magasinet Reiselyst for å lese om opplevelsene Marit får i Istanbul. For ikke å gå glipp av nye testreisemuligheter, er det lurt å følge oss på Facebook.

Testreisen arrangeres blant annet i samarbeid med Turkish Airlines.