1. Den Dyver

Prisbelønnet gastronomisk restaurant med fokus på øl. Den unge sjefskokken Achim Vandenbussche bruker øl i prepareringen av maten, uten at det blir for mektig. Nøye utvalgte ølsorter (vin er også mulig) serveres selvsagt til hver enkelt rett, om det er kjøtt, fisk, fugl eller søt dessert. Dijver 5. Til hjemmesiden

2. De Vlaamsche Pot

Kokk og eier Mario Cattoor bruker sin bestemors oppskrifter både i mat og interiør. Her er kvaliteten på den tradisjonelle flamske biffgryta skyhøy, mens blåskjellene både store og friske. Skikkelig klassisk flamsk restaurant som har holdt grytene kokende i 30 år på samme plass. Helmstraat 3. Til hjemmesiden

3. Hertog Jan

Brugge har åtte restauranter med Michelinstjerner, og Hertog Jan smykker seg med hele tre stjerner – og dermed like mange som den gamle traveren De Karmleliet. Hertog Jan er imidlertid mer nyskapende, og en seksretters smaksmeny er en nytelse for alle sansene. Mat kan også være kunst! Litt utenfor sentrum, i Torhoutse Steenweg 479. Til hjemmesiden.

TIL HOVEDSAKEN OM BRUGGE